Frågestund!

Hej!
Jag vet att jag inte har så där supermånga läsare, men jag tänkte ändå att jag skulle ta och presentera mig på något sätt, och vad är då inte bättre än att låta er själva fråga det ni vill veta?
Så lämna en kommentar med en eller flera frågor, så ska jag svara så gott jag kan.
Var inte rädda för att ställa frågor, är det för privat så behöver jag ju inte svara.

Blog you later!

SESP 09

Hej alla trogna läsare! (Ja, jag vet att jag typ inte har några läsare, men ändå:))

Nu tänkte jag att jag ska berätta lite om hur kul vi hade i helgas, när 8 hängivna slytherinare samlades hemma hos mig för en helg av nördighet.

Det hela började i fredags klockan 23.12 när första gänget anlände. Inredningen var klar, allt var inköpt och jag var peppad till tusen.
Natten blev lugn, men aningen flummig med massage, filmvisning och diskussioner.
På lördagen beblandade vi oss med mugglarsamhället när vi gick ut och fikade på stan. Därefter hämtade vi upp gäng 2 på stationen och efter ett besök på Willy´s återvände vi hem till mig.
Dagen fortsatte med en organiserad laget-runt-massage samtidigt som vi körde "Sanning eller konka - Harry Potter edition" fast utan konka.
Efter det var det dags att se den ultimata squeeeefilmen, Harry Potter and the Chamber of Secrets.
Severus, Lucius, Draco och Tom Riddle i samma film är verkligen inte dåligt. Det blev så klart en hel del squeelande, dreggel och allmän andnöd. Och vi var rörande överens om att de hetaste männen finns i Slytherin!
Efter en allmän överdos av socker (nästan alla hade bakat) och koffein (många satt och drack energidryck) var stämningen minst sagt flummig. Vi beställde hem pizza som intogs under diskussioner om bla Wrock.
Efter det tillbringades en stund med att skriva en gemensam fanfiction, som skulle handla om att vi deltagare kom till Hogwarts. Så klart spårade den ur helt och hållet, och blev mycket oseriös och bisarr, men väldigt underhållande.
Efter det var stämningen på topp och från soffan där vi samlats i en hög hördes det ena asgarvet efter det andra.
Men det var dags att skruva ner flummigheten en aning, för Wrockbandet "The Fangirls" skulle bjuda på en spelning. Den var så klart superbra:)
Efter det fortlöpte kvällen med Harry Potter och fången från Azkaban, en hel del flummighet, asgarv, bisarra diskussioner, kladd på varandra med tushpenna och högläsning av ett antal av mina mer barnförbjudna fanfictions.
Vi var alla höga på socker, koffein och Slytherin Pride, och det var full fart till långt in på natten.
Vid ca. fyra började folk somna så smått. Andra låg och pratade ett tag till. De sista somnade runt halv sex.
På morgonen vaknade vi vid nio-tiden och åt frukost. Vi pratade lite till och tittade på de bästa delarna från fjärde och femte filmen. Sedan var det dags att gå till stationen och vinka av första gänget, och lite senare det andra gänget.
Sedan var det slut för den här gången.

Det har varit helt awesome hela tiden och det kommer definitivt upprepas.

Nästa grej som eventuellt kommer hända här i Tranås är Snapes 50 års fest som jag kommer arrangera om det finns tillräckligt stort intresse. Det kommer (så klart) bli den 9 Januari, och mer information kommer snart.

Blog you later!

RSS 2.0